SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

GENERELLE OPLYSNINGER

Guldager Energi A/S

Administrationen kan kontaktes direkte på info@guldager-energi.dk
Kontakt på telefon 40171235.

PRISER

Alle angivne priser er inkl. 25 % moms, såfremt intet andet er angivet. For erhverv er prisen også incl.moms medmindre andet udtrykkeligt fremgår af ordrebekræftelsen.

Priserne er kun gældende inden for Danmarks grænser og til brofaste øer (excl. Færøerne og Grønland).

 Guldager-Energi.dk (i det følgende kaldet Sælger) kan følgende betalings- og kreditkort anvendes:

 • Dankort, inkl. VISA Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • MasterCard
 • Mobile Pay

Data du sender i forbindelse med køb af varer på Sælgers webshop, og som er foretaget med betalings- og kreditkort, sendes via en sikker forbindelse (SSL) i vores betalingssystem. Det betyder at al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret, og sikrer samtidig, at dine indtastede informationer ikke kan aflæses eller opsnappes til brug af et andet formål end det tiltænkte. Herudover har du ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter en sikker SSL (Secure Socket Layer) forbindelse i deres betalingssystem.

 

RESERVATION AF BELØB

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

 • VISA (Udløber efter 30 dage)
 • VISA Electron (Udløber efter 30 dage)
 • MasterCard (Udløber efter 30 dage)
 • Mobile Pay (Udløber efter 30 dage)

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Efter varebestilling i Sælgers webshop modtager du en købskvittering. Det er meget vigtigt, at du gemmer din kvittering, da den skal kunne fremvises ved evt. senere henvendelse eller i forbindelse med en klagesag. Den er yderligere din dokumentation for varen såfremt du evt. ønsker at gøre brug af reklamationsretten, hvorfor du bør gemme kvitteringen i de 2 år reklamationsretten gælder. Det er dit ansvar at fremvise, hvilke varer du har købt samt hvornår varen er købt, og hvad der er betalt for den.

Hvis du har forespørgelser til varer, som ikke fremgår på siden, eller hvis du ønsker tilbud på større ordrer, er du velkommen til at kontakte os, enten pr. telefon eller e-mail. Du finder kontaktoplysningerne nederst på siden.

Levering

Sælger leverer til hele Danmark, dog KUN til brofaste adresser i Danmark (excl. Færøerne og Grønland). Levering sker på det aftalte tidspunkt mellem dig og Sælger. Såfremt der ikke er fastsat et leveringstidspunkt, forbeholder Sælger sig retten til fastsætte dette. Når din indbetaling er registreret, vil købsordren hurtigst muligt blive ekspederet. Leveringstiden er normalvis indenfor 5 arbejdsdage, men vær dog opmærksom på at den anførte leveringstid er vejledende, da der kan opstå situationer som er uden for Sælgers rækkevidde som fx ved produktknaphed, mangelfuld levering fra tredjemand samt udsolgte eller udgåede varer.

Kig efter disse symboler under "leveringsmuligheder" på de enkelte produkter, for at se om varen leveres med kran eller på en palle.

  Pallelevering - Lige til kantsten på fast underlag. 

  Levering med kran - Lige til døren eller ind over hækken.

Ved levering til haveforeninger og i sommerhusområder, kan der opstå pladsmangel på de smalle veje. Varerne vil blive leveret til den angivne adresse i henhold til aftale mellem dig og Sælger. Skulle der opstå problemer under leveringen, vil du blive kontaktet af Sælger pr. telefon eller mail. Kan bilen ikke komme frem p.g.a pladsmangel, vær da venligst klar til at anvise alternativ afsætningssted. Ved forgæves kørsel, vil du blive opkrævet en ekstra fragtomkostning.

I forhold til emballage, så betragtes sækken indeholdende den bestilte vare samt den evt. medfølgende palle som engangsemballage, hvorfor disse ikke skal returneres, men kan med fordel skæres i toppen inden tømning. Såfremt du ønsker at kontrollere at du har modtaget den korrekte vare, kan du åbne i toppen. Hvis du har modtaget en forkert vare, har du mulighed for at fortryde købet i henhold til nedenstående betingelser.

Reklamationsret

Ved køb af varer på Sælgers webshop, har du selvfølgelig altid som kunde 24 måneders reklamationsret, gældende fra købsdatoen. Dette indebærer at såfremt varen er mangelfuld eller har fejl, giver købeloven dig mulighed for at vælge mellem 4 løsninger:

 • At få manglen afhjulpet ved fx at få varen repareret
 • Få varen byttet til en ny vare
 • Få et afslag i prisen
 • Få pengene tilbage for varen – hæve købet

De angivne muligheder afhænger dog af situationens omfang. Bemærk, at hvis du vælger at få pengene tilbage eller ønsker et i afslag prisen, er Sælger berettiget til at afvise kravet såfremt han i stedet tilbyder dig at vælge imellem at få manglen afhjulpet, fx ved reparation, eller at få varen ombyttet. Sælger kan igen afvise dit krav såfremt det er uforholdsmæssigt dyrt at ombytte manglen ved fx reparation. Sælger kan ALTID afvise at bytte varen hvis den fx er udgået af produktion, ikke kan skaffes hjem eller hvis den er tæt på at være slidt op.

Hvis du opdager en fejl eller mangel ved varen, er det dit ansvar at klage over fejlen inden for en rimelig tid. Klager du over fejlen inden for to måneder fra du opdager fejlen, anses det som værende inden for rimelig tid. Fristen for at klage løber fra leveringsdatoen, og det er en forudsætning, at den fejl du opdager var til stede på købstidspunktet eller at årsagen var til stede på købstidspunktet. Fejlen kan altså godt vise sig senere, når er varen er blevet brugt i noget tid.

Reklamationsretten frafalder såfremt varen er udsat for skadesforvoldende adfærd eller ved naturligt brug er slidt op inden fristens udløb. Reklamationsretten gælder altså ikke såfremt den forvoldte skade er selvforskyldt eller der er gået mere end 2 år fra købsdatoen.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Guldager-Energi A/S
Grønlandsvej 28
8700 Horsens

Vi har brug for følgende informationer når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Retur varer skal altid afhentes af Guldager-Energi A/S hvis ikke andet aftales.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

RETUR- OG FORTRYDELSESRET

Som udgangspunkt har du ved køb af varer på Guldager-Energi A/S webshop 14 dages fortrydelsesret, som gælder fra du modtager varen. Såfremt købte varer fra samme ordre ikke leveres på én gang, løber fristen fra den dato hvor dig, eller den person du udpeger, modtager den sidste vare. Leveres varen i flere partier, løber fristen fra den dato du, eller den person du udpeger, modtager den sidste vare i det sidste parti. For alle varekøb og aftaler gælder, at fortrydelsesfristen først regnes fra den dato, hvor du modtager de lovpligtige oplysninger fra Sælger.

Såfremt du ikke får oplyst dine betingelser for fortrydelse af købet fra Sælger, vil din fortrydelsesfrist altid udløbe efter 12 måneder og 14 dage ifølge de nye regler for e-handel pr. 13. juni 2014.

Fortryder du et køb hos Sælger, er det dit ansvar at fremsende en utvetydig meddelelse om at du fortryder købet til Sælger, enten adresseret brev eller pr. e-mail. Kontaktoplysninger finder du nederst på siden. Dette skal ske inden for 14 dage efter at du har modtaget varen. Du kan altså ikke fortryde et køb på nettet ved fx bare at sende varen retur til netbutikken eller nægte at modtage varen.

Det er derudover dit ansvar at bevise at varen er returneret, og du skal selv betale for returforsendelse i denne forbindelse. Evt. returnering af varer sker altså for købers egen regning og risiko. Når du fortryder et køb, er du ansvarlig for varen indtil den er modtaget af Sælger. Du skal derfor forvente at komme til at hæfte for omkostninger i forbindelse med returnering såfremt varen bliver beskadiget eller forsvinder under transporten tilbage til Sælger.

Sælger kan trække et beløb fra til ekstra omkostninger for fremsendelse af varen, hvis du har valgt en dyrere leveringsmetode ved varebestillingen end den Sælger har tilbudt dig. Derudover kan Sælger trække et beløb fra, såfremt varens værdi er forringet, fx hvis varen er skadet. Såfremt varen er ubeskadiget ved fortrydelse, er Sælger forpligtet til at give dig pengene retur ved hjælp af samme betalingsmetode som du vendte ved bestillingen af din vare. Du må dog gerne pakke varen ud, undersøge den og vurdere dens egenskaber inden du evt. fortryder købet.

Såfremt varen er brugt, frafalder din fortrydelsesret ikke, men du må forvente at du vil blive påbudt af Sælger at betale for værdiforringelsen.

Hvis du fortryder dit køb kan du skrive til os på info@guldager-energi.dk

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for varer købt under kategorien: Brændsel. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 2.000,- DKK. 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:  

Grønlandsvej 28, 8700 Horsens

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger følgende;

Returvare til guldager ordre nr. xx

 

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os på sandmanden.com, har vi brug for følgende oplysninger.

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Virksomhed (hvis relevant)
EAN nummer (for offentlige institutioner)

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Gudager-Energi A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Direktøren Guldager Energi A(S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Guldager Energi A/S er Claus Bundgaard.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til guldager-energi.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse tilinfo@guldager-energi.dk eller tlf.40171235. 

Som kunde har man altid de rettigheder, som fremgår af Forbrugerrådets regler. Hvis et køb henvises til Center for Klageløsning, retter vi os altid efter nævnets anbefaling. En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

 

BESTILLING

Alle priser inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med guldager-energi.dk indgås aftaler på dansk.

 

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende mail til info@guldager-energi.dk